Project 4: Bouw school New Adomi Basic School in Vakpo

In november 2016 zijn wij van start gegaan met de bouw van een nieuwe school bestaande uit drie klaslokalen bij de overheidsschool, New Adomi Basic School in Vakpo. De hele gemeenschap helpt mee met de bouw van de school. Een mooi project, want hiermee kunnen wij 100 kinderen helpen om naar Junior High School te gaan.

De bouw is in september 2019 afgerond. Het gaat goed met de school. Wij hebben ook nog schoolbanken gekocht voor de school, zodat de leerlingen optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe school in het dorp Vakpo.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s