Onze vrijwilligers

African Foundation of Wonder heeft een aantal vrijwilligers die zich inzetten voor de stichting. We zijn Lidian en Manon dan ook dankbaar voor hun inzet. Wil je zelf ook graag in dit lijstje staan en bijdragen aan het leven van de kansarme kinderen en arme gezinnen in Ghana? Laat het ons weten!

Lidian Nitert

Mijn naam is Lidian, ik ben 23 jaar oud en woon in Den Haag. Tijdens lidianmijn rechtenstudie ben ik bij SRK Rechtsbijstand komen werken, waar ik Marianne heb leren kennen. Inmiddels werk ik alweer een tijd samen met Marianne en heb ik kunnen zien hoe groot haar inzet is voor AFW. Omdat ik Marianne’s passie, inzet en doorzettingsvermogen bewonder, heb ik besloten ook een steentje te willen bijdragen aan AFW.

Ik hoop hiermee de kinderen in Ghana een betere toekomst te kunnen geven en ik wil AFW dan ook graag helpen haar doelstellingen te realiseren.

Manon Kitslaar

Mijn naam is Manon. Ik ben werkzaam als marketeer. Net zoals Marianne heb ik ook vrijwilligerswerk gedaan in Afrika. Ik heb niet in Ghana gezeten maar in Swaziland, een land waar extreem veel armoede en HIV-besmetting is.

Door mijn vrijwilligerswerk ben ik in contact gekomen met Stichting Muses en hier heb ik Marianne leren kennen. Door haar aangrijpende verhalen en mijn eigen ervaring met vrijwilligerswerk, waardoor ik weet hoe slecht sommige kinderen in Afrika het hebben,  wil ik haar graag helpen met haar stichting.

Ik heb veel bewondering voor Marianne en haar stichting en hoop dat ze nog vele  succesvolle projecten teweeg kan brengen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s