Doneer nu aan African Foundation of Wonder!

DoneerbuttonVan al het geld dat jij aan African Foundation of Wonder doneert, gaat 100% naar de projecten en dus de kinderen in Ghana. De overheadkosten worden door het bestuur betaald. Als je met de doneerknop betaalt, kost dit African Foundation of Wonder maximaal 10% van het bedrag dat jij wilt doneren. Wij stellen het dan ook erg op prijs als je zelf het bedrag over wil maken naar NL90RABO.0104.200.006 ten name van African Foundation of Wonder te Zoetermeer.

African Foundation of Wonder heeft grote behoefte aan donateurs die bereid zijn structureel bij te dragen aan de zorg van de kinderen. Hoe kan je de projecten in Ghana helpen? Helaas zijn wij nog niet in staat automatisch te incasseren, dus willen wij jou vragen dit bedrag zelf over te maken. Jouw bank biedt de mogelijkheid elke maand automatisch een bedrag over te maken. Weet je niet hoe? Vraag het de bank, of vraag het ons, dan helpen wij jou graag verder!

Draag jij African Foundation of Wonder een warm hart toe? Klein of groot, eenmalig of vast: onze dank is bij iedere donatie even groot!

Als je graag één specifiek project wil sponsoren, dan kan dat! Vermeld simpelweg voor welk project jij doneert en wij zorgen dat het geld op de juiste plek terecht komt. Een volledig overzicht van alle projecten in Ghana vind je onder het kopje projecten.

BEDANKT VOOR JOUW GIFT!

thumbs up

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s