Sterrekindjes

Hier ontmoet u de kinderen die veel te kort bij ons zijn geweest:

Wonder (1 jaar oud):

Wonder is overleden aan zware ondervoeding, HIV en malaria. Hij werd samen in 2008 met zijn zusje Charity in het kindertehuis gebracht toen Marianne, voorzitter van African Foundation of Wonder, vrijwilligerswerk deed in het in Kpando te Ghana. Zijn moeder is overleden en zijn vader spoorloos verdwenen. Wonder is maar één jaar oud geworden.

Wonder is het voorbeeld hoe belangrijk het is om te investeren in arme gezinnen, zoals het helpen met het opzetten van een eigen bedrijfje, zodat zij zelf voor het gezin kunnen zorgen. Daardoor zal er hopelijk minder armoede zijn en hoeven kinderen niet te overlijden aan ondervoeding en ook niet naar een kindertehuis te worden gebracht. Het is uiteraard zoveel beter als een gezin zelf voor de kinderen zorgt en in het levensonderhoud kan voorzien. Wonder leeft voor altijd voort in onze harten en hopelijk ook in de uwe.

Charity (10 jaar oud):

Charity is het zusje van Wonder. Zij was 6 jaar oud toen zij in 2008 samen met Wonder binnenkwam in het kindertehuis met zware ondervoeding, malaria en HIV. Ook heeft Charity Hepetitus B erbij gekregen. Dit meisje was een sterke meid. Helaas ook ernstig ziek. Charity is op 28 juli 2012 overleden aan de gevolgen van HIV, malaria en een bacterie. Haar lichaampje kon het niet meer aan. Charity is 10 jaar oud geworden. Chariry leeft voor altijd in onze harten voort. De namen van Charity & Wonder staan op de gebouwde school in het dorp Kpando.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s