Schoolkosten kansarme kinderen

African Foundation of Wonder voorziet in de studiekosten van een aantal kinderen. De kinderen verblijven het grootste gedeelte van het jaar op een boarding school (soort van kostschool). Tijdens de vakanties gaan de kinderen naar familieleden. De kinderen hebben geen ouders meer of nog één ouder die niet voor de kinderen kan zorgen. De kinderen verblijven tijdens de schoolvakanties dus bij een oudoom, tante, nicht of oma, pleegmoeder (verre familieleden). Wij hebben in totaal al 15 andere kinderen geholpen met het betalen van de schoolkosten en hebben zij dat afgerond. Wij helpen nog steeds een aantal kinderen/jong volwassenen om naar school te gaan.

De volgende kinderen helpen wij naar de basis-en middelbare school te gaan:

Sefakor (19 jaar), Jennifer (18 jaar),  Mawufemor (19 jaar), Zela (19 jaar) uit Ghana. De schoolkosten voor de kinderen bedraagt gemiddeld 1.200  Euro per semester. Een semester bestaat uit drie maanden. Tevens voorzien wij het levensonderhoud (boeken, schooluniformen en eten) van deze kinderen tijdens de schoolperiode.

Helaas hebben we nog niet genoeg sponsoren om alle kindjes te voorzien in onderhoud. Hiervoor hebben wij vaste donateurs nodig die elke maand 10 of 20 Euro doneren. Wil jij één kind voorzien in levensonderhoud en studiekosten? Klik dan snel op de doneerbutton of maak een bedrag over naar rekeningnummer NL90 RABO 010.420.0006 t.a.v. African Foundation of Wonder te Zoetermeer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s