Het bestuur

African Foundation of Wonder telt een driekoppig bestuur, bestaande uit Marianne Berkhuijsen (voorzitter), Anneke Toet (penningmeester) en Fabian van den Bosch (secretaris). Het bestuur en de vrijwilligers van African Foundation of Wonder werken naast fulltime banen op vrijwillige basis, betalen alle overheadkosten en krijgen geen onkostenvergoeding.

Voorzitter: Marianne Berkhuijsen

foto-marianneMijn naam is Marianne, geboren op 04-06-1986 en woonachtig in Zoetermeer. Naast het voorzitterschap voor African Foundation of Wonder ben ik fulltime werkzaam als juriste Arbeidsrecht. Op 22-jarige leeftijd heb ik twee maanden vrijwilligerswerk gedaan in Ghana. Naar aanleiding van deze ervaring ben ik met het initiatief gekomen om African Foundation of Wonder (voorheen: Stichting Missahoe Wonder) op te richten en een aantal doelen te realiseren in Ghana. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat kinderen in Ghana een goede, veilige en stabiele levensomgeving hebben, er minder armoede in het land is en dat elk kind naar school kan gaan. Daarom zijn onze onderwijsprojecten erg van belang! Wij werken transparant door op onze website en facebookpagina aan te geven wat wij met de donaties doen. Bovendien blijft er bij onze projecten niets aan de strijkstok hangen.

Penningmeester: Anneke Toet

annekeMijn naam is Anneke, geboren op 27-11-1951 en woonachtig in Zoetermeer. Naast mijn werkzaamheden als penningmeester voor African Foundation of Wonder ben ik werkzaam als secretaresse. Mijn motivatie om penningmeester te zijn is, dat Marianne door haar verhalen, mij gemotiveerd heeft om op deze manier iets voor de kinderen in Ghana te betekenen.

Ik ben in februari 2010 naar het kindertehuis in Ghana gegaan om de kinderen te ontmoeten en het project met eigen ogen te zien. Het was een bijzondere ervaring. De kinderen hebben niet veel toekomst in Ghana en ze zijn erg blij met kleine dingen en over het algemeen heel onbedorven.

Mijn doel is dat onze stichting genoeg geld binnenhaalt om bij te dragen in de levens van kinderen in Ghana.

Secretaris: Fabian van den Bosch

Fabian van den BoschMijn naam is Fabian, geboren op 21-08-1981 en woonachtig in Zoetermeer. Naast mijn werkzaamheden als secretaris bij African Foundation of Wonder werk ik fulltime als ICT-er.

Ik ben secretaris geworden bij deze stichting om een steentje bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van kinderen in Ghana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s