Bands For Ghana

Op zondag 2 februari zal het benefietoptreden, Bands For Ghana, plaatsvinden in het Poppodium Musicion te Den haag. Dit evenement is georganiseerd in samenwerking met de studenten van de opleiding Media & Entertainment Management van de Hogeschool InHolland Den Haag.

Er zullen leuke bands optreden om fondsen te werven voor het nieuwe toiletgebouw bestaande uit acht toiletten naast de Missahoe Montessori School. Dit gebouw zal worden gebouwd voor de kinderen die naar de school komen. Dit is om de hygiene en veiligheid te bevorderen. Wil je ook komen? Meldt je aan op facebook of stuur een e-mailtje naar: info@stichtingmissahoe-wonder.nl.

bands for ghana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s