Kerstmarkt op ‘t Schrijverke

SMW heeft een cheque in ontvangst genomen op de basisschool ‘t Schrijverke in Zoetermeer. De school heeft dankzij de ouderraad een kerstmarkt georganiseerd. De kerstmarkt was in december 2013. Het was een hele gezellige markt met een disco, veel eten en er werden ook spulletjes verkocht. Dankzij de Wereldwinkel Zoetermeer is SMW gekozen als goed doel van de kerstmarkt. De leerlingenraad heeft ons gekozen.

Er is een bedrag van € 925,- opgehaald voor SMW. De penningmeester, Anneke Toet, en de voorzitter, Marianne Berkhuijsen, hebben de cheque van de kinderen van de school ‘t Schrijverke in ontvangst genomen. SMW wil de Wereldwinkel Zoetermeer en iedereen van de basisschool ‘t Schrijverke Zoetermeer bedanken voor het bedrag! Het bedrag zal worden besteed aan de bouw van het toiletgebouw naast de Missahoe Montessori School.

20140117-94081

Foto gemaakt door: Rita Soutendijk van Zoetermeer Actief

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s