Annick en Arianne bij Missahoe

04/08/2014- Arianne en Annick (A&A in Ghana) zijn afgelopen zaterdag aangekomen bij Missahoe Palace. Ze hebben aan de kinderen van Missahoe kleding gegeven. Vandaag hebben zij aan de leraren van de school en de oudere kinderen van het kindertehuis lessen over seksuele voorlichting gegeven. Ook hebben de meiden het gehad over hygiëne/bacteriën. De leraren kunnen nu ook de leerlingen van Missahoe Montessori School hierover inlichten. De meiden vertrekken morgen weer uit het dorp Kpando.

SMW wil Annick en Arianne bedanken voor hun inzet bij Missahoe!

foto (26)foto (28)foto (27)foto (28)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s