Project 3: Schoolkosten kansarme kinderen

Het tweede project van African Foundation of Wonder is het voorzien in de studiekosten van 10 kansarme kinderen. De kinderen verblijven op een boarding school (soort van kostschool). Tijdens de vakanties gaan de kinderen naar familieleden. De kinderen hebben geen ouders meer en verblijven dus bij een oudoom, tante of oma.

De volgende kinderen helpen wij naar de middelbare school te gaan:

Randy (18 jaar), Wonder (18 jaar), Sefakor (16 jaar), Jennifer (14 jaar), Zela (15 jaar) Daniel (18 jaar) en Mawufemor Boy (17 jaar), Daniel, Atta, Junior. De schoolkosten voor de kinderen bedraagt gemiddeld 1.200 Euro per semester. Een semester bestaat uit drie maanden. Tevens voorzien wij het levensonderhoud van deze kinderen tijdens de schoolperiode.

Helaas hebben we nog niet genoeg sponsoren om alle kindjes te voorzien in de studiekosten. Hiervoor hebben wij meerdere vaste donateurs nodig die elke maand 10 of 20 Euro doneren. Wil jij één kind voorzien in de studiekosten? Klik dan snel op de doneerbutton of maak een bedrag over naar rekeningnummer NL90RABO010.42.00.00.6 t.a.v. African Foundation of Wonder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s