Ontmoet Charlotte, Jacob en Allen

15/12/2014- Ontmoet ons eerste gezin: Charlotte (27 jaar), Jacob (4 maanden) en Allen (4 jaar) uit Accra te Ghana. African Foundation of Wonder zal Charlotte ondersteunen een klein bedrijfje op te zetten, zodat zij zelf in het onderhoud van de kinderen kan voorzien. Zij wil haar gezin onderhouden door een Indomie (soort noodles) shop te beginnen. Zij zal in Accra Indomie bereiden en verkopen. Allen gaat niet naar school, omdat Charlotte dat niet kan betalen. Helaas is de vader van het gezin niet meer in beeld. Charlotte woont met haar kinderen bij haar moeder.

Het winkeltje is al gekocht door African Foundation of Wonder.

Charlotte heeft een aantal spullen nodig: een koekenpan, gasfles, indomie, olie, groenten (tomaten, ui, wortel), peper, rijst, eieren, bordjes met vorken en bakjes. Daarnaast willen wij de shop verven en een bord plaatsen. Hiervoor is nog een bedrag van 500 Cedi nodig (125 Euro). Doneer op: NL90 RABO 0104.200.006, African Foundation of Wonder te Zoetermeer.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s