Nieuw gezin

27/02/2015- Ontmoet het vijfde arme gezin die wij willen helpen een eigen bedrijf te starten. Moeder Grace (30 jaar), Marbel (14 jaar), David (4 jaar), Dorcas (6 jaar), Redeemer (1 jaar), Florance (12 jaar) en Daniel (13 jaar) uit het dorp Vakpo in de Volta Regio in Ghana.
Moeder Grace wil een klein supermarktje beginnen. Daarmee zal zij haar gezin kunnen onderhouden, maar ook het dorp is hiermee geholpen. Wij kunnen dit gezin helpen voor 300 Euro (1000 Cedi). Doneer een bijdrage, klein of groot, op: NL90 RABO 0104.200.006 onder vermelding van moeder Grace.

foto (34)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s