Nieuw gezin uit Kpando

01/06/2015- Het volgende gezin uit het dorp Kpando (Volta Regio) willen wij helpen om een eigen winkeltje te beginnen in baby spulletjes, cosmetica en schoonheidsproducten. Moeder Charlotte (36 jaar) en haar kinderen: Ivy (11 jaar), Gustar (9 jaar), Elisabeth (6 jaar) en tweeling Joseph en Josephine (2 jaar). Moeder verkoopt nu bananen, maar kan hiervan niet rondkomen. De twee oudste kinderen gaan naar een gratis openbare school. Helaas heeft moeder Charlotte geen geld om de jongere kinderen naar school te laten gaan. De vader van de kinderen is met de noorderzon vertrokken.

Wij willen voorkomen dat de kinderen van moeder Charlotte in een kindertehuis terecht komen. Met een bedrag van 450 Euro kunnen wij het gezin uit Kpando helpen. Wie helpt mee?

foto (61) foto (62) foto (63)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s