Broertjes Atta en Kwame uit Accra

11/09/2015- Ontmoet de broertjes Atta (13 jaar) en Kwame (6 jaar) uit Accra. De moeder van de jongens kan niet meer voor hen zorgen en de vader is niet meer in beeld. Daarom zijn de jongens terecht gekomen bij een pleegmoeder.
Dankzij onze bevriende stichting, Good for Ghana, hebben wij deze jongens leren kennen. Aangezien ons doel is: elk kind naar school, zullen wij vanaf nu de schoolkosten betalen voor de broertjes. Voor 250 Euro per drie maanden kunnen wij deze broertjes ondersteunen om naar school te gaan.

foto (84) foto (85) foto (86)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s