Pastoor James

17/09/2015- African Foundation of Wonder heeft een donatie van 50 Euro (250 Cedi) gegeven aan James. Onze bevriende stichting Good for Ghana heeft ons op hem gewezen. James is een pastoor en hij heeft vier kinderen. James heeft hulp nodig om zijn zoon Daniel (12 jaar) naar school te laten gaan. Wij hopen in de toekomst hem daarbij te helpen. Voor nu hebben wij een kleine bijdrage geleverd. Ook hebben wij een donatie van 50 Euro gedaan aan een kansarm gezin. Binnenkort meer informatie over dat gezin. Fijn om te zien dat James zou blij is met de bijdrage!

James

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s