7-jarig bestaan African Foundation of Wonder

Ismail27/10/2015- Vandaag bestaat African Foundation of Wonder zeven jaar! Al zeven jaar zetten wij met dank aan onze donateurs ons in voor de kansarme kinderen in Ghana. Minder armoede en ieder kind naar school zijn onze voornaamste doelen.

Op de foto zie je het achtste kansarme gezin die onze hulp nodig heeft. Vader Ismail (43 jaar) met zijn drie kinderen. Mari (11 jaar), Abdul (6 jaar) en Malikatu (3 jaar) uit het dorp Kpando. Vader Ismail wil een naaiwinkeltje starten.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s