Nieuw project: afbouwen twee klaslokalen Taifa Community School

12/11/2015- Het nieuwste project van African Foundation of Wonder is het afbouwen van een klaslokaal op de overheidschool Taifa Community School in de hoofdstad Accra. Naar de school komen ongeveer 570 kinderen. De kinderen betalen geen schoolgeld, maar moeten wel de schooluniformen en boeken betalen.

Wij zullen een klaslokaal helpen afbouwen, zodat de kinderen van de kleuterklas niet meer samen met de kinderen van de eerste klas in hetzelfde klaslokaal hoeven te zitten. Wij zullen de school helpen met het maken van de ramen, een nieuwe muur (scheiding van het grote lokaal), kozijnen maken, deuren, de binnen- en buitenkant van het gebouw pleisteren en uiteindelijk ook verven. In eerste instantie helpen wij 30 kinderen van de kleuterklas om twee aparte klaslokalen te krijgen. De kleuterklas kan hierdoor ook groeien, waardoor er meer kinderen naar school kunnen gaan.
Ons doel: ieder kind naar school.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s