Nieuw project: bouw twee toiletten in Pakro

08/01/2016- Ons nieuwste project is de bouw van twee toiletten in het arme dorpje Atsusikpa Kofe in Pakro. Het project gaat in januari 2016 van start. De meeste kinderen in dit dorpje hebben geen ouders meer. De meeste ouders zijn overleden vanwege gemakkelijk te voorkomen ziektes, zoals diarree en infecties. Momenteel hebben de volwassenen en kinderen uit het dorpje geen toegang tot sanitaire voorzieningen. Hierdoor zijn er helaas al veel mensen overleden. Zij hebben infecties opgelopen en de kinderen zijn daardoor wees geworden. De mensen in het dorp zorgen gelukkig voor deze kinderen. Wij willen voorkomen dat er meer mensen overlijden door slechte hygiene, zoals onder meer vervuiling, diarree en infecties. Daarom zijn wij trots om ons nieuwste project voor te stellen.

Voor een bedrag van € 3.200,- kunnen wij de twee toiletten bouwen en bijdragen aan de hygiene problematiek in het dorpje.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s