Hulp aan gezin in Accra

11/04/2016- Samen met onze partnerorganisatie, GOOD for GHANA, helpen wij dit gezin aan een nieuw huisje. Baby Regina (5 mjaanden) verblijft momenteel bij Good for Ghana, omdat moeder momenteel psychisch niet in staat is om voor haar dochter te zorgen. Vader George werkt in een andere stad, maar het gezin heeft weinig geld. De broer en zus van moeder Cecile (25 jaar) zorgen momenteel voor haar totdat zij weer is hersteld en voor haar baby kan zorgen. Wij hebben de huur van het nieuwe huisje/kamer in Accra voor 2 jaar betaald. Good for Ghana blijft voorlopig voor baby Regina zorgen en begeleid het gezin, zodat ze uiteindelijk weer samen kunnen zijn.

regina

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s