Goed nieuws uit Ghana over baby Regina en haar familie

17/05/2016- We hebben goed nieuws van onze partnerorganisatie, Good for Ghana, gekregen. Wij hebben twee jaar de huur van het nieuwe huisje voor baby Regina en haar familie betaald.  Moeder Cecile had een psychose gekregen en daardoor was baby Regina (5 maanden oud) bij Good for Ghana terecht gekomen. Dankzij de begeleiding en hulp van onze partnerorganisatie gaat het goed met de familie. Omdat de familie erg arm is hebben wij twee jaar de huur betaald zodat het gezin weer samen kan zijn.

reginababy reginababy1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s