Voortgang bouw school Pataase

21/02/2020- De bouw van de school gaat gestaag verder. Zie hieronder de foto’s. Het team van WAHEF, de Ghanese vrijwilligersorganisatie, gaat elke week op bezoek om de voortgang te bekijken. Binnenkort volgt een nieuwe update.

De bouw van de school bestaande uit vier klaslokalen Pataase A.M.E. Zion Basic School in Pataase Village.

Dit dorpje ligt ongeveer 45 minuten met de auto van Cape Coast in Ghana af. Wij zullen deze school gaan ondersteunen. Het is een arm dorp. Er gaan ongeveer 200 kinderen naar deze school. Er is helaas te weinig plek voor de kinderen, waardoor sommige kinderen les krijgen onder een bamboe gebouwtje. Als het regent of te warm is dan kunnen de kinderen geen les krijgen. Dit betekent dat de kinderen geen kans hebben op educatie. Wij vinden het belangrijk dat elk kind naar school kan gaan. Om die reden willen wij dit project graag helpen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s