African Foundation of Wonder bestaat 12 jaar!

Vandaag vieren wij ons 12 jarig bestaan! 🥰

In 12 jaar tijd hebben we samen met onze partners veel mogen doen in Ghana. Het meest trots dat we zijn op het bouwen van scholen omdat we geloven dat dat de meeste impact heeft, aangezien onderwijs zo belangrijk is! De laatste foto is de 4 e school die we bouwen. En we zijn zo trots op de gemeenschap dat ze zo goed werk hebben verricht in Pataase! We hopen dat we snel klaar kunnen zijn, maar we wachten nog op de donaties.

Toen we 12 jaar geleden begonnen, begonnen we met passie, ons hart op een goede plek en een paar hoofddoelen; we wilden het werk in Ghana vrijwillig doen en de Ghanese mensen besloten wat nodig was en zij waren degenen die het zouden doen het werk. Door de jaren heen veranderde onze focus meer in niet alleen het helpen van één project en gebied. We hebben meer gebieden geholpen en we hadden verschillende Ghanese partners met nieuwe en goede ideeën.

We zijn echt blij dat we dit werk in Ghana de laatste 12 jaar hebben mogen doen. En we willen iedereen bedanken die ons gesteund heeft!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s