Anneke Toet

Daniel en Anneke

Daniel en Anneke

Mijn naam is Anneke, geboren op 27-11-1951 en woonachtig in Zoetermeer. Naast mijn werkzaamheden als penningmeester voor African Foundation of Wonder ben ik werkzaam als secretaresse.Mijn motivatie om penningmeester te zijn is, dat Marianne door haar verhalen, mij gemotiveerd heeft om op deze manier iets voor de kinderen in Ghana te betekenen.

Ik ben in februari 2010 naar het kindertehuis in Ghana gegaan om de kinderen te ontmoeten en het project met eigen ogen te zien. Het was een bijzondere ervaring. De kinderen hebben niet veel toekomst in Ghana en ze zijn erg blij met kleine dingen en over het algemeen heel onbedorven.

Mijn doel is dat onze stichting genoeg geld binnenhaalt om bij te dragen in de levens van kinderen in Afrika.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s