Marianne Berkhuijsen

marianne kopieMijn naam is Marianne Berkhuijsen, geboren op 04-06-1986 en woonachtig in Zoetermeer. Naast het voorzitterschap voor African Foundation of Wonder ben ik fulltime werkzaam als juriste Arbeidsrecht. Op 22-jarige leeftijd heb ik twee maanden vrijwilligerswerk gedaan in een kindertehuis in het dorp Kpando te Ghana. Naar aanleiding van deze ervaring ben ik met het initiatief gekomen om African Foundation of Wonder (voorheen: Stichting Missahoe Wonder) op te richten en in eerste instantie een aantal doelen te realiseren in Ghana.

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat kinderen in Afrika een goede, veilige en stabiele levensomgeving hebben en dat elk kind naar school kan gaan. Daarom zijn onze onderwijsprojecten erg van belang!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s