Afgerond project: Toiletgebouw bestaande uit 8 toiletten bouwen

Bouw toiletgebouwAfrican Foundation of Wonder heeft een toiletgebouw bestaande uit acht toiletten naast de Montessori school in het dorp Kpando gebouwd, zodat de kinderen op een gezonde en hygiënische manier hun behoefte kunnen doen. Hierdoor zullen de kinderen minder kans hebben om ziektes en bacterien op te lopen. Voor de kleine kinderen van de school zijn er wel potjes. African Foundation of Wonder is in begin februari 2014 begonnen met de bouw van het toiletgebouw. De bouw van het toiletgebouw is in oktober 2014 gerealiseerd.

logo toilet

Doneerbutton

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s