Project 6: bouw twee toiletten in Pakro

19/01/2016- Ons nieuwste project (start in januari 2016) is de bouw van twee toiletten in het dorpje Atsusikpa Kofe in Pakro. De meeste kinderen in dit dorpje hebben geen ouders meer. De meeste ouders zijn overleden vanwege gemakkelijk te voorkomen ziektes. Momenteel hebben de volwassenen en kinderen uit het dorpje geen toegang tot sanitaire voorzieningen. Hierdoor zijn er helaas al veel mensen overleden. Zij hebben infecties opgelopen en de kinderen zijn daardoor wees geworden. De mensen in het dorp zorgen gelukkig voor deze kinderen. Wij willen voorkomen dat er meer mensen overlijden door slechte hygiene, zoals onder meer vervuiling, diarree en infecties. In augustus 2016 hebben wij dit project afgerond. Zie hieronder de foto’s van het project. Met dit project helpen wij in ieder geval 50 mensen aan een toilet.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s