Opbrengst Nacht van de Fooi 2016 bekend!

30/05/2016- De opbrengst van Nacht van de Fooi is bekend. Iedereen van Nacht van de Fooi en Wilde Ganzen super bedankt! Wij zijn trots dat wij één van de zes goede doelen van Nacht van de Fooi waren. Wij kunnen met dit mooie bedrag veel arme gezinnen met kinderen in Ghana helpen aan een eigen bedrijfje. Minder armoede en meer kinderen naar school!

Met trots kunnen wij mededelen dat de opbrengst van de Nacht van de Fooi 2016 maar liefst 65.000 euro is! We willen iedereen hartelijk bedanken voor de fantastische dag en nacht. De sfeer was goed en alle 14 steden stonden in het teken van Nacht van de Fooi. Het uitgaanspubliek, alle vrijwilligers, horecagelegenheden, sponsoren en natuurlijk onze partner Wilde Ganzen: Bedankt! Zonder jullie was dit nooit gelukt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s