Goed nieuws uit Ghana over de onderneming van moeder Matina

31/05/2016- Goed nieuws uit Ghana! Moeder Matina (39 jaar) uit Kpando heeft haar naaiatelier uitgebreid. Zij heeft nu zelfs drie naaisters in dienst. Wij zijn trots dat dankzij ons startkapitaal van € 450,- moeder Matina dit heeft bereikt. Hierdoor hebben wij uiteindelijk niet alleen moeder Matina geholpen, maar ook de andere vrouwen aan een baan. Wij zijn trots.

Wij hebben meerdere projecten in Ghana, waaronder dus het voorzien van een arme gezinnen met kinderen in Ghana van een startkapitaal om een eigen bedrijfje te starten. Een belangrijk doel, want hierdoor zal er uiteindelijk minder armoede en meer kinderen naar school kunnen gaan.

Bedrijfje van moeder Matina uit Ghana matina2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s