Hulp nodig

02/06/2016-  Lieve mensen, wij doen een belangrijke oproep voor het volgende gezin. Vader Nickolas (36 jaar) en zijn drie kinderen, Charlotte (16 jaar), Ethel (8 jaar) en Thelma (6 jaar) uit Vakpo. Vader Nickolas is ernstig ziek. Zijn nieren werken niet meer. Moeder is overleden. De kans is zeer groot dat vader zal overlijden. De kinderen hebben verder niemand. Nu heeft vader een buurvrouw bereid gevonden om voor de kinderen te zorgen. Alleen de buurvrouw is ook arm. Kortom; het gezin heeft een donatie nodig om eten en drinken te kopen. Wij willen dit gezin graag helpen. Wil je een bijdrage doen? Maak een donatie over op: NL90RABO.0104.200.006, onder vermelding van vader Nickolaas.

hulp ghana goede doel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s