Nieuw project

30/09/2019- Wij zullen van start gaan met een nieuwe project op de Pataase A.M.E. Zion Basic School in Pataase Village.

Dit dorpje ligt ongeveer 45 minuten met de auto van Cape Coast in Ghana af. Wij zullen deze school gaan ondersteunen. Het is een arm dorp. Er gaan ongeveer 200 kinderen naar deze school. Er is helaas te weinig plek voor de kinderen, waardoor sommige kinderen les krijgen onder een bamboe gebouwtje. Als het regent of te warm is dan kunnen de kinderen geen les krijgen. Dit betekent dat de kinderen geen kans hebben op educatie. Wij vinden het belangrijk dat elk kind naar school kan gaan. Om die reden willen wij dit project graag helpen.

De school is een overheidsschool, waardoor de leraren salaris van de overheid ontvangen. De overheid ondersteunt de school helaas verder niet. Wij willen ons inzetten om een nieuw gebouw voor deze gemeenschap te bouwen, zodat de kinderen . De gemeenschap zal helpen met de bouw van de school.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s