Bouw school in Pataase van start

13/01/2020- De bouw van de nieuwe school in het dorp Pataase, Ghana is van start gegaan. Dankzij de donatie van Johanna Donk Stichting is de bouw begonnen. Er wordt een schoolgebouw bestaande uit vier klassen gebouwd in Pataase. Het is een relatief arm dorp in Ghana. De mensen uit de gemeenschap helpen om de bouw te realiseren. Er zijn ook professionele werkers ingeschakeld, maar de mensen uit de gemeenschap helpen, zodat het goedkoper en sneller kan worden gerealiseerd. De gemeenschap wil heel graag dat hun kinderen naar school kunnen gaan. Wij zijn heel blij om dit mooie nieuws te kunnen delen. Wij hopen dat wij snel meer donaties ontvangen zodat de bouw verder kan gaan. Zie hieronder de foto’s.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s